GAPPIES | Winnaar NPO3 Serie Contest

___

Joosje’s web serie idee GAPPIES, over het leven van vijf medewerkers (‘gappies’) in een supermarkt die dreigt te worden opgeslokt door een keten, is één van de vijf winnaars van de NPO3 Serie Contest.

Read More

Wet Shapes | Amerikaans TV-Debuut

___

Joosje Duk maakt deze week haar Amerikaanse televisiedebuut in de tv-film Wet Shapes op zender Cartoon Network. Wet Shapes wordt tot en met vrijdag vier keer achter elkaar om vier uur 's nachts uitgezonden in het blok Adult Swim.

Read More

Glad IJs | ShortsTV Pitch Prijs

___

Op het Nederlands Film Festival heeft Joosje de door ShortsTV georganiseerde Pitch Prijs gewonnen, die haar helpt Glad IJs te realiseren. Joosje had in de finale één minuut de tijd om haar film voor een jury en publiek te pitchen.

Read More

NIGHT | Nederlands Film Festival

___

Op 21 september beleefde NIGHT haar Nederlandse première op het Nederlands Film Festival in de 'Dutch Students Abroad' categorie. De New Yorkse première vond in dezelfde week plaats op het Oscar-kwalificerende Urbanworld Film Festival. 

Read More

VPRO | Interview

___

In een interview met de VPRO's online rubriek Dit Zijn De Namen vertelt Joosje over het maakproces van haar korte film NIGHT, haar plannen om een speelfilm te maken en haar inspiratiebronnen. 

Read More