Wet Shapes | Amerikaans TV-Debuut

___

Debuut NL.png

Joosje Duk maakt deze week haar Amerikaanse televisiedebuut in de tv-film Wet Shapes op zender Cartoon Network. Wet Shapes wordt tot en met vrijdag vier keer achter elkaar om vier uur 's nachts uitgezonden in het blok Adult Swim.

Joosje speelt de rol van gothic-meisje Lesley Sovereign, een ex-crimineel die bekend is vanwege haar diefstal van de zogenoemde 'Wet Shapes', kleurrijke speelvormpjes die in de film dreigen uit te sterven.

Adult Swim is een onderdeel van Cartoon Network dat zich vooral richt op oudere tieners en is met name bekend om tekenfilmprogramma's als Rick and Morty.

Wet Shapes is te zien op Adult Swim's website en in de VS ook op YouTube. Artikels over Joosje's debuut verschenen op RTL Boulevard, NU.nl en Telegraaf.