NYU Production Lab | Fellowship

___

2017 Fellows met Terence Winter

Joosje is één van de zes gekozen fellows voor de NYU Production Lab Development Studio 2017. De komende 9 maanden zal Joosje het script van haar speelfilm Sunshowers ontwikkelen. Joosje begon haar werk aan Sunshowers in haar laatste jaar van haar studie aan NYU's Gallatin School of Individualized Study in 2016, als onderdeel van haar senior project.

De fellowship begint met een week vol workshops van succesvolle filmmakers als Tony Gilroy (Michael Clayton, de Bourne series), Terence Winter (The Sopranos, Boardwalk Empire, The Wolf of Wall Street) en Kasi Lemmons (Eve's Bayou). De fellows zullen vervolgens de eerste drafts van hun scripts schrijven, die in april worden besproken. Daarna volgt een workshop week voor de tweede drafts in juni en een uiteindelijke pitch studio week in september. 

Het volledige schema is hier te vinden.